נהיגה במשקל נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/07/2006 | 21:36 | מאת: שירה

אנילאיודעת אם זה הפרום המתאים אך אני חיבת תשובה אני נערה ששוקלת 36.5 וגובה 1.50 סובלת מהפרעת אכילה אך כרגע בשלבי עליה והחלמה רציתי לדעת האם יש סיכון בנהיגה חשוב י לציין כי אני מרגישה בסדר בלי התעלויות או עיפות

שלום שירה, אם אין להפרעות האכילה השלכה על תפקוד קוגניטיבי, על הריכוז ואין הפרעה בתפקוד, המשקל לכשעצמו אינו מהווה התווית נגד לנהיגה. יש להסתכל בהוראות יצרן הרכב לגבי הבטיחות במקרה של פתיחת כרית אויר או חגורת הבטיחות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים