המלצה לקרדיולוג מומחה באיזור המרכז

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/07/2006 | 11:34 | מאת: שרון

שלום רב! אני מבקשת לקבל המלצה לקרדיולוג מומחה באופן פרטי באיזור המרכז.גיסי עבר לאחרונה 2 צינתורים תוך שבועיים כשהאחרון היה לפני חמישה ימים. כיום חש אי סדירות בקצב הלב ומעוניין להפגש עם רופא מומחה. קיבלתי המלצה לד"ר גואטה מתל השומר?! האם מומלץ? אשמח לתשובה מהירה. תודה.

שלום שרון, נשמח לענות לך על שאלות בתחום של קרדיולוגיה ולנסות לעזור בנושאים מקצועיים. הפורום אינו ממליץ על רופא מסויים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים