paf ואורגסמה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/07/2006 | 08:24 | מאת: מרינה

אני בת 55 וסובלת מפירפור בפרוזדור הלב PAF .השאלה שלי אם המחלה מפרוע ליחסי מין ואורגזמה בגלל הפעימות המאירות של הלב אחרי יחסי מין בתודה מראש.

שלום מרינה, מאמץ גופני או התרגשות מעלים במעט את הסיכון להישנות של פרפור חולף, אך התגובה מאד אישית. באופן עקרוני אם את מטופלת היטב, הדבר אינו צריך להפריע בפעילות השגרתית, כולל ביחסים בין-אישיים. תודה על פנייתך לפורום

26/07/2006 | 18:32 | מאת: מרינה

תודה רבה אל האזבר.אני חושבת שאני מטופלת טוב .יש לי פירפור חולף וזה אובר. אני מטופלת ב 1 PROCOR- וב COMADIN- 2

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים