צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/07/2006 | 17:44 | מאת: מאיה

שלום רב: בתי נולדה עים חור בעורק הראשי של הלב, היא במעקב מאז שהיא נולדה, הרופא אמר שבגיל שנה עושים צינתור, ושהוא יזמין לה תור, כרגע הילדה כבר בת שנתיים והרופא לא מזמין לה תור , 1, באיזה גיל עושים צינתור? 2,האים זה מסוכן שהחור בלב פתוח? תודה !

שלום מאיה, אינני מבין מפנייתך מהו סוג המום ממנו סובלת ביתך. יש להמשיך במעקב אצל קרדיולוג ילדים אשר על סמך הקליניקה ובדיקת האקו יחליט על הצורך בהתערבות ועל מועדה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים