הבדלי בדיקות אקו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/07/2006 | 15:08 | מאת: גלעד

שלום ד"ר . עשיתי 2 בדיקות אקו בהפרשים של 8 חודשים ואבקש את עזרתך בפיענוח התוצאות , חשוב לי לדעת איזו בדיקה טובה יותר ומדוע , להלן התוצאות: 1. הבדיקה הראשונה הייתה כזו: V2 MAX VELOCITY - PULMONARY FLOW = 104 V2 MAX VELOCITY - AORTIC FLOW= 116 MITRAL FLOW - EARLY FLOW =59 LATE FLOW= 62 2. הבדיקה השנייה הייתה כזוף V2 MAX VELOCITY - PULMONARY FLOW = 112 V2 MAX VELOCITY - AORTIC FLOW= 118 MITRAL FLOW - EARLY FLOW =78 LATE FLOW= 73 תודה

גלעד שלום, שלחת פענוח חלקי בלבד של האקו המציין את מהירויות הזרימה דרך המסתמים ומבלי לציין יחידות. אין הבדלים משמעותיים בין הבדיקות. לא ניתן לחוות דעה על סמך המהירויות בלבד במנותק מבדיקת האקו הכוללת. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים