לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/07/2006 | 21:04 | מאת: שלומית

שלום רב אני בת 32 משקל תקין בריאה. מאז ומתמיד לחץ הדם שלחי נמוך והכוונה הינה 95/60 (אף פעם לא יותר מ100 ) יש לציין שאני שותה מספיק. כאשר הלחץ דם שלי ממש נמוך אני שותה קצת יותר ואז הוא עולה ממש מעט. לאחרונה הערך הגבוה שלי ממש נמוך והדבר אומר 85 ולעיתים 76. הלחץ הנמוך נותר כמו שהיה בסביבות 60. מה דעתכם ? ממה הדבר עלול לנבוע ומה זה אומר לחץ דם נמוך ? תודה

שלום שלומית לחץ דם נמוך שכיח מאד בצעירים בריאים ובכושר טוב. אם בערכי לחץ הדם האלה את מתפקדת היטב ואין תסמינים כגון טרום עלפון או עלפון, ממצא זה לכשעצמו הוא תקין. תודה על פנייתך לפורום

04/05/2011 | 22:25 | מאת: אבי

שלום ד"ר אני בן 52 נוטל אנלדקס 10מ"ג בבוקר ובערב לחץ הדם יציב בדרך כלל 125/85 היום לאחר ספורט (משחק כדורסל) הרגשתי מאוד חלש ובבדיקת לחץ דם שערכתי בלילה כשעתיים אחרי המשחק הערכים היו נמוכים 97/58 דופק 72 מה זה אומר? תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים