חוסר תחושה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

19/07/2006 | 16:11 | מאת: יובל

שלום לעיתים קיים אצלי חוסר תחושה קל ביד ימין וכן תחושה קלה מאוד של מעיין הרדמות חלק מהשפתיים האם הנושא יכול להיות קשור לעורק הצוואר

שלום יובל, היצרות של עורקי הצוואר אחראית לכשליש ממקרי הארוע המוחי שנגרמים כתוצאה מתסחיף. לכן, אם בבדיקה נוירולוגית ישנם ממצאים המבטאים חסר מוקדי נוירולוגי ויש היצרות משמעותית בעורק הצוואר המתאים לצד של החסר, ייתכן שישנו קשר בין התסמינים להיצרות עורק הצוואר. יש להיבדק ראשית על ידי נוירולוג אשר יקבע האם מדובר בארוע מוחי חולף חוזר. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים