תחושה משונה בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

12/07/2006 | 21:01 | מאת: יעל

אני בת 26, בריאה בד"כ וללא עבר של מחלות לב וללא מחלות לב במשפחה, בשבועיים האחרונים אני חשה תחושה משונה נראה לי שבלב - זה לא כואב, זה תחושה של התפוקקות , כאילו בועה התפוצצה, זה חולף בשניה אבל זה קורה כמה פעמים ביום, האם כדא לבדוק את זה ??

שלום יעל, התופעה אינה מדאיגה, אך אם היא שכיחה כדאי לבצע אק'ג בתקווה שניתן יהיה לתעד את התופעה. אופציה נוספת היא לבצע הולטר של קצב הלב במשך 24 שעות. תודה על פנייתך לפורום.

14/07/2006 | 11:17 | מאת: מרגלית

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים