ventricular couplets

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

12/07/2006 | 09:58 | מאת: יגד

אני חוזר שנית על שאלתי כי יש לי הרושם שלא שלחתי אותה במקום הנכון. אני כ-6 שנים ב-a.f .בן 70, מטופל כיום בנורמיטן ,ריתמקס ואוסמו אדאלאט. כ-4 חודשים נמצא במכון מניעה ושיקום של בי"ח. בגלל הריתמקס יש לי התקפי פרפורים ולא כל הזמן. אני עושה כושר ,מנוטר ע"י א.ק.ג. גם בזמן התקף פרפור. בארגומטריה שנעשתה לי לפני שבועיים הופיע התופעה לעיל. על אף זאת לא הגבילו אותי ואני ממשיך בכושר. עלי לציין שהארגומטריה הראתה התקדמות בכושר אם כי הוא עדיין נמוך. מה משמעות התופעה.

שלום לך, הכותרת אינה תואמת את תוכן ההודעה. אם יש כשלון של ריתמקס לשמור על קצב סינוס יש לשקול מעבר לתרופה אחרת או לאסטרטגיה של שליטה על ההענות החדרית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים