כאבים בצואר ובראש בזמן פורקן מיני

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

11/07/2006 | 00:16 | מאת: גל

ברצוני לשאול לגבי מקרה חד פעמי אך מאוד מטריד: לאחר פעילות ספורטיבית מתונה (קלטת פילטיס) ואוננות חשתי כאבים עזים מאוד מאחורי הצואר ותחתית הראש (מאחור). הכאבים החלו מיד בתחילת הפורקן ובאו בפולסים מסונכרנים עם הפליטה. לאחר מכן הכאב פג ושארית היום היתה בסדר גמור עם כאב ראש עמום. אני תוהה האם מקרה חד פעמי שכזה מחייב בדיקות רפואיות ולאיזה התמחות עלי לפנות. אציין שבריאותי הכללית טובה אך אני סובל מעודף משקל מכובד. התחלתי פעילות ספורטיבית הדרגתית לאחרונה (שחיות ופילאטס).

11/07/2006 | 06:02 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, התלונות קרוב לוודאי ואינן קשורות לתחום בו עוסק הפורום שלנו. אם התלונות תופענה שוב מומלץ לפנות תחילה לרופא המשפחה. תודה על פנייתך. דר' אריאל רוגין

11/07/2006 | 17:05 | מאת: גל

תודה רבה!

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים