ליפיטור ודופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/07/2006 | 19:22 | מאת: סבא 7

האם בין התסמינים שאתה מציין עשויים להיות עייפות ונטייה להרדמות במשך היום?

07/07/2006 | 19:49 | מאת: יוסי

לסבא 7 שלום לך גם לי היו תופעות של עייפות קיצונית והרדמות במהלך היום עקב דופק נמוך אני מציע לך לבקש מהרופא המטפל לעשות בדיקת הולטר ואם ישנה בעיה היא תאותר בוודאי הכוונה לבעיות בקצב הלב או דופק איטי שמצריך טיפול הרבה בריאות

שלום לשניכם, עייפות וישנוניות הן אינן תלונות קלאסיות המשויכות לדופק איטי. התלונות הקלאסיות מאפיינות חולשה כללית, ארועים של סחרחורת, אי יציבות, טרום עלפון או עלפון. מומלץ לבצע בדיקה של תפקודי בלוטת התריס לשלילה של תת פעילות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים