מה עושים עם מחלת קרדיו מיופתיה היפר טרופיה אצל ילד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

04/07/2006 | 07:15 | מאת: odaea1

נולדה לי ילדה עם מחלת קרדיו מיופתיה היפר טרופיה בשנה הראשונה היא קיבלה תרופה להאתת קצב הלב היו לה התקפים של עצירות נשימה לזמן קצר אבל זה היה מפחיד בגלל זה לא חיסנתי אותה עד לפני שבוע היא עשתה חיסון נגד הבאבואות רוח היא עצרה את הנשימה בצורה מפחידה (כחולה) לאחר יומיים היא עשתה את זה גם בבית אבל יותר זמן מה עלי לעשות היא בת 3.8 היא נולדה בתאריך 1.10.2002

שלום עודדה, עלייך להתיעץ עם קרדיולוג ילדים לגבי האופציות הטיפוליות אם הטיפול התרופתי אינו יעיל. על מנת לתת יעוץ רציני יש לראות את האקו ולבדוק את ביתך. רצוי לסקור באקו גם את שאר בני המשפחה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים