דופק לא סדיר - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/07/2006 | 20:12 | מאת: אליס

אני בת 38. סובלת מזה יומיים מאנגינה חריפה. מטופלת במוקסיפן 500 שלוש פעמים ביום. אתמול היה לי 39.5 חום , לקחתי במשך היום 3 כדורי אקמול, ואכן החום ירד ל-37.5 היום. מלבד זאת אציין כי אני נוטלת ציפרלקס כדור וחצי מדי יום. לפני מספר שעות החלה תופעה של החסרת פעימה. אני ממש חשה בזאת, וגם במדידת הדופק בצוואר זה מורגש מאד. דבר זה גורם לי לאי נוחות רבה מאד. האם אני צריכה להיבדק? האם התופעה אינה מסוכנת? אודה מאד לתשובתך המהירה. נ.ב. החסרת הפעימה מורגשת מידי כמה דקות.

02/07/2006 | 22:04 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב ותודה על פנייתך, התופעה אינה מדאיגה והיא תחלוף בעוד מספר ימים לאחר מחלת החום. בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים