דקירות ומיחושים בלב.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/07/2006 | 16:19 | מאת: משה

שלום רב. אני מספר חוד'שים אחרי התקף לב קשה.נותרה צלקת שהוגדרה כביינונית בחדר שמאל.לפני כשבוע החלו להופיע דקירות מספר פעמים ביום לא עקב פעולה מאומצת אלא כתוצאה מהתרגשות רגעית,תנועה חדה,או אפילו במנוחה מוחלטת.כאמור מספר פעמים ביום ולא יותר. בנוסף מיחושים רציפים לאורך זמן אחרי הליכה מהירה או מאמץ אחר. אני חשבתי שככל שאני מתרחק מההתקף יהיו פחות מיחושים ודוקא בימים האחרונים זה התחיל. האם תופעה זו מוכרת.?האם היא זמנית? מצפה לתשובה. בתודה

02/07/2006 | 22:06 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, תסמינים אלה אינם טיפוסיים לבעיה בעורקי הלב, בכל מקרה כדאי שתפנה לרופא הלב שלך לצורך מעקב מסודר וביקורת. אולי בבדיקה יימצא ממצא אשר יצריך בירור. תודה על פנייתך דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים