כאבי בחזה באזור השמאלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/07/2006 | 19:12 | מאת: ערן

היי אני בן 31 וסובל בשנה האחרונה מכאבים בצד השמאלי של החזה שבאים והולכים אחת לשבוע/שבועים לזמן של כמה דקות. עברתי בדיקות דם לחץ דם וא.ק.ג והכול נמצא תקין אבל הכאבים נשארו והרופא אומר שזה מלחץ עבודה, לימודים וכו' (?). בחודש האחרון הכאבים כוללים גם הזעה בכל הגוף וזה כבר נראה לי מוזר יש לי לאחר מכן כאבי ראש לזמן קצר והכול נעלם לאחר חמש - עשר דקות. מה לעשות?

01/07/2006 | 21:23 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, התלונות שלך אינן טיפוסיות לבעייה של עורקי הלב. ייתכנו סיבות נוספות בבית החזה - ויש לפנות לרופא המטפל. הייתי מציע לבצע הולטר אק"ג ולבדוק האם יש קשר בין תסמיניך לבין הפרעות קצב. קרוב לוודאי כי אין כל בעייה לבבית. תודה על פנייתך.

02/07/2006 | 23:10 | מאת: ערן

ד"ר רוגין שלום ראשית כל תודה על התשובה. היות והרופא המטפל שלי לא לוקח את הנושא ברצינות... האם כדאי לי לפנות קרדיולוג על מנת שיבדוק אותי ויפנה אותי לבדיקות מהתחלה ?

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים