כאבים בצד שמאל - המשך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

28/06/2006 | 17:24 | מאת: יצחק

תודה על התשובה. איני רואה קשר מובהק בין מאמץ להופעת הכאב יש לי תחושה שלעתים מופיע במשך הזמן שלאחר האוכל, אם כי לא בהכרח. ומכאן שאלתי לגבי האפשרות של קשר בין הכאב בצד שמאל עליון ללחצי עיכול, ולא לבעיות במערכת הלב האם אפשרי? והאם אפשר לבדוק ו/או רק לשלול בעיית לב באמצעות איזה מן הבדיקות שניתן להמליץ?

שלום יצחק, לעיתים קשה להבדיל. לשם כך עלייך להיבדק על ידי רופא, וכפי שנכתב קודם, מבחן מאמץ יכול לתרום אינפורמציה חשובה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים