אבחון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/06/2006 | 18:02 | מאת: שאול

ברצוני להבין מהות אבחנה של : " vps'20 כולל צרור בן 5 פעימות שלwide complex tachicardia ובקצב של עד 140 לדקה נרשמו גם - apb/s-64" אבחנה לנער בן 17 יש לציין כי עבר בדיקת אולטר תודה

שלום שאול, המשמעות היא כי ישנן פעימות אשר מקורן בחדר ולא בקוצב הראשי של הלב-"סינוס". היה בבדיקת ההולטר ארוע של מספר פעימות רצופות. עליכם להתיעץ עם קרדיולוג עם אק'ג בסיסי ובדיקת ההולטר לגבי המשך הברור והטיפול. כמו בפעמים קודמות בפורום הזה, אני מדגיש כי ההולטר הינה בדיקת עזר ויש להתייחס לתוצאותיה בהקשר הקליני הרחב. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים