לכל מי שיכול להמלץ על מקום לצריבה אבלציה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

21/06/2006 | 12:11 | מאת: סמדר

אשמח מאוד אם משהו יכול להמליץ על מקום בטוח לאבלציה (צריבה או לומר לי איך בוצעה הצריבה

21/06/2006 | 12:24 | מאת: reut

לסמדר איזה סוג של הפרעות קצב יש לך? הייתי ממליצה שתבררי בתל השומר באבלציה זה הרדמה מקומית בדרך כלל לפני שתבצעי תצטרכי לחתום שאת מסכימה אני עשיתי פעמיים ולא עזר שום דבר תלוי בסוג הפרעת הקצב שלך

21/06/2006 | 13:27 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, בדיקה אלקטרופיזיולוגית מבוצעת במספר מרכזים בישראל. ברמב"ם נמצאת אחת היחידות המובילות בישראל אשר מצוידת בציוד המקדם בעולם. באם אתן מעונינות בפרטים נוספים ניתן לקבוע תור למרפאת EP ברמב"ם 048542702 בברכה, דר' אריאל רוגין

21/06/2006 | 13:33 | מאת: סמדר

יש לי SVT וגם פעימות מוקדמות איזה לך יש??, ,

23/06/2006 | 23:06 | מאת: גגג

אני (בן 46) עשיתי אבלציה לפני כשבוע בירושלים בהדסה עין כרם אצל ד"ר רוזנהק.לדעתי,מדובר ברופא מצוין ואדם נחמד מאד (זה לא פחות חשוב מלהיות רופא טוב).כדאי שתקבעי איתו פגישה לפני שאת עושה צד זה או אחר. התהליך האבלציה בכלל לא מפחיד ויחסית זאת פעולה פשוטה.לדעתי,יותר פשוטה מצינתור (וגם את זה עברתי). בהצלחה, גדי

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים