אבלציה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

15/06/2006 | 22:32 | מאת: תמי

מהם סיכוני הסיבוכים באבלציה ואם הם קיימים? ז"א האם אני תמי בת 35 אמא ל2 ילדים קטנים יכולה ללכת לעבור אבלציה בראש שקט? ולא לדאוג שאמות שם חלילה?אני ממש בוכה שאני כותב את זה

שלום תמי, אבלציה נחשבת פעולה בטוחה מאד עם שיעור סיבוכים נמוך ושיעורי תמותה נדירים ביותר. חשוב להפנות לאבלציה מטופלים אשר יפיקו ממנה תועלת ואשר סיכויי הריפוי שלהם גבוהים. אם את עומדת בקריטריונים אלה הרי האבלציה מציעה לך סיכוי גבוה לריפוי מלא ולהרגשה טובה יותר. הסיבוך השכיח ביותר (וגם הוא נדיר מאד) הוא הזדקקות לקוצב לב לאחר האבלציה. תודה על פנייתך לפורום.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים