יתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/06/2006 | 22:02 | מאת: רונית

לד"ר ארתור שלום רב אני במעקב מדידות עקב יתר לחץ דם במהלך היום לחץ הדם 85\120 בשעות הערב תמיד לחץ הדם עולה מעט 94\125 . שאלתי האם אני צריכה טיפול תרופתי , אודה על תשובתך

שלום רונית, מומלץ במקרה כזה לבצע הולטר של לחץ דם במשך 24 שעות ולראות מהם ערכי לחץ הדם במשך היממה והאם קיימת ירידה פיזיולוגית בדופק ובלחץ הדם בעת השינה. בהתאם לתוצאות הבדיקה ולגורמי הסיכון האחרים ייקבע הטיפול התרופתי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים