דופלר עורקי הצואר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/06/2006 | 20:50 | מאת: אלמוג

לרופא שלום להלן תוצאות בדיקת הדופלר מימין ומשמאל הודגמו רבדים טרשתיים קטנים בבצל של עורק תרדמה פנימי כיוון זרימת דם בעורקים וורטבראלים-קראניאלי כיוון זרימת דם בגדר הנורמה ללא הפרעה המודינאמית למה הכונה? מה המשך הטיפול. מה עלי לעשות? לתשובתך אודה.

שלום אלמוג, בבדיקת הדופלר הודגמה טרשת בדופן העורק התרדמני ללא היצרויות משמעותיות. אין צורך בהתערבות פולשנית אלא רק בטיפול למניעה של התפתחות הטרשת ואיזון מיטבי של גורמי הסיכון על ידי תרופות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים