אי ספיקה מיטרלית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

13/06/2006 | 17:53 | מאת: אלמוג

בבדיקת אקו לב שערכתי היום רשום אי ספיקה מיטרלית מיזערית, הרופא רשם שהבדיקה תקינה-היתכן? אבקש ממך להסביר לי את פשר הממצא. מודה לך מאד על תשובתך והתיחסותך, מעט מודאגת

אלמוג שלום, אי ספיקה מיטרלית מזערית הינה שכיחה מאד באנשים בריאים. זהו ממצא אקו-קרדיוגרפי ללא כל משמעות המודינמית או קלינית ואינו דורש טיפול או המשך מעקב שגרתי. אם זוהי ההפרעה היחידה באקו- הרי הרופא שלך צודק והבדיקה תקינה! תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים