אלרגיה לתרופות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

11/06/2006 | 17:00 | מאת: יואב רביא

זה 4 שנים מאז קבלתי התקף לב חמור. מאז אני מקבל אספירין וסטטיטינים. במשך הזמן פיתחתי אלרגיה לכל סוגי התרופות. הדבר בא לידי ביטוי בגירוד נוראי בבטן וברגליים. אם אני בכל זאת ממשיך לקחת תרופות הרי מופיעים שלפוחיות על הפנים ובכל הגוף בנוסף לגירוד, שלא נפסק.

שלום יואב, מה השאלה? אינני מכיר תופעה אוניברסלית של רגישות "לכל התרופות". ייתכן שהתפרחת והגרד אינם קשורים לטיפול תרופתי כלל. אם עברת אוטם, הפסקת טיפול למניעה שניונית תגדיל את הסיכון ללקות בארוע חוזר. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים