טיול לגבהים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/06/2006 | 18:13 | מאת: פרדי וייס

שלום רב, יש בדעתי לערוך טיול לצפון מזרח טורקיה, לרכס הקצ'קר בין השאר במסלול הטיול מגיעים לגבהים שבין 2500 ל-3000 מ', מאחר ובגופי שתול קוצב לב, האם מותר לי להגיע לגבהים אלו. אודה על תשובתך המהירה. פרדי

פרדי שלום, הדבר תלוי בסיבה שבגללה הושתל קוצב הלב שלך וכן ברמת הפעילות שהינך מתעתד לבצע בגבהים אלה. בכל טיסה טסטנדרטית תא הנוסעים מדוחס לגובה של 8000 רגל, שזהו בערך הגובה שבו תשהה. כך שאם רמת הפעילות בגובה זה תהיה ישיבה באוטובוס תיירים, הנך יכול לנסוע בבטחה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים