קוצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/06/2006 | 15:54 | מאת: לימור

אבי בן 62 . לפני כשנתיים התחיל לסבול מדופק מהיר, קשיי נשימה. הוא אושפז שבוע בוולפסון ועבר צינתור. הצינתור לא פתר דבר (אולי אפילו היה מיותר). מאז הוא מטופל במליון כדורים ללב. לפני כחודש חזר לו הדופק המהיר ובעיקר קשיי נשימה, הוא אושפז שוב בוולפסון ליומיים בלבד. יועץ מומחה במכבי הפנה אותנו למומחה בתל השומר עם המלצה לקוצב לב. תור לתל השומר יינתן רק לעוד חודשיים. השאלה: אבי עדיין סובל בעיקר מקשיי נשימה קשים. הוא עושה אנלציה בבית שלוש פעמים ביום וגם זה לא ממש עוזר. למי עוד אפשר לפנות באופן פרטי? ומה דעתך בנושא במידה ומסרתי לך מספיק מידע. תודה לימור

לימור שלום, לצערי לא ניתן לתת יעוץ אינטרנטי בשל מורכבות המצב וחוסר פרטים חשובים. אני ממליץ לכם לפנות לרופא אשר תבחרו עם כל החומר כולל מכתבי שחרור מבית החולים, מידע על אקו לב אשר בוצע, אק'ג במנוחה ובעת הפרעת הקצב וכן סרט הצינתור ובדיקות דם עדכניות. רק לאחר הערכה מקיפה ניתן יהיה לקבוע את הפרוגנוזה ואת הטיפול המיטבי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים