התנהגות במשך הקיץ בימים הלוהטים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/06/2006 | 09:43 | מאת: אשר

מאחר וקראתי את המבוא ,הבנתי שהקיץ מביא עימו אסונות . שאלתי היא מה אפשר\צריך לעשות בכדי להקטין את הסיכוי להפגע. האם לא לצאת מהבית ולהשאר עם המזגן זה פתרון? או להתקלח מ"ס פעמים ביום. או לשבת בחוף הים {בצל כמובן} ומדי פעם לטבול במים? או להמשיך בחיים כתמול שלשום ?את כל השאלות הנ"ל אני שואל מפני שהבריאות אצלי באופן כללי לא תקינה .ומה מומלץ לאכול בימי הקיץ הלוהטים. בנוסף אני סובל באופן קבוע מהזעת יתר .אני מקווה שכאן יהיה אפשר לקבל טיפים על התנהגות בימי הקיץ החמים. תודה.

אשר שלום, אינני מכיר פתרונות פלא. אם מצב בריאותך תקין, נהל אורח חיים רגיל. יש להרבות בשתייה בקייץ ולהימנע מחשיפה ארוכה לשמש ללא אמצעי הגנה. בנוסף, נראה לי כי שאלותיך מתאימות יותר לפורום העוסק באורחות חיים ולא לפורום זה. תודה על פנייתך לפורום.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים