תוצאות הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

05/06/2006 | 20:15 | מאת: דניאל

דר נכבד, לאחר תלונות של מעין חוסר פעימות וקצב לב לא סדיר לעיתים בערבים נשלחתי לבדיקת הולטר לב ל 48 שעות ולהלן התוצאות נצפו VPCS בכמות קטנה מאוד עם COUPLET בשעה 15.20 וקטעים של BIGEMINY אנא ספר לי מה התוצאות אומרות תודה מראש

שלום דניאל, בדיקת ההולטר מראה כי יש לך פעימות מוקדמות ממקור חדרי, אשר הן נדירות ולעיתים מופיעות בזוגות. הפרעה זו יכולה להסביר את תחושתך. אם אינך סובל ממחלת לב כלילית ותפקוד הלב תקין, לרוב הפרעה זו אינה דורשת טיפול ספציפי. תודה על פנייתך לפורום

06/06/2006 | 18:47 | מאת: דניאל

דר נכבד, בהמשך לתוצאות ההולטר מה הכוונה מחלת לב כלילית לא ידוע לי אם אני סובלת ממחלה כלשהיא למעט יתר לחץ דם שהוא מאוזן עי תרופות טריטייס קומפ 5 האם עלי להמשיך לבדוק את הנושא , איך אני אמורה למנוע פעימות אלו? האם יש איזה שהוא ויטמין שיכול לעזור ? אני בת 43 עם סיפור משפחתי של מחלת לב לאבי ז"ל. לתשובתך שוב אודה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים