לחצים בראש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/06/2006 | 17:48 | מאת: גלעד

שלום, מבקש את עזרתכם למי צריך לפנות עם הבעייה שלי. יש לי לפעמים התקפים של לחצים בראש שלעיתים מלווים בטשטוש מסויים של הראייה (כמו לפני התעלפות) ובדופק מהיר. אין שום סממן מיוחד חוץ מכך. כדי להתגבר על ההתקפים האלה אני צריך ממש להרגיע את עצמי ולעיתים לשבת ולהרים רגליים לגובה. בנוסף בזמן האחרון (יומיים אחרונים) החלו להופיע לעיתים כאבי ראש חדים באיזו ספציפי בראש. יש לציין שהלחצים בראש מופיעים בפתאומיות. מה עלי לעשות? למי לפנות? ומה נראה לכם שהבעייה אצלי? אודה לכם במתן כל מענה.

03/06/2006 | 01:01 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, 1. עלייך לפנות לרופא נוירולוג. 2. עלייך לבקש מרופא המשפחה בדיקת הולטר אק"ג - ניטור פעימות הלב במשך יממה. בברכה, דר' רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים