מבקשת עזרה די דחוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

29/05/2006 | 22:06 | מאת: טל

אני פונה בשמו של אבי. הוא בן 59. עבר התקף ודום-לב בגיל 48. מעשן כבד. עבר מספר צינתורים, וניתוח-מעקפים, כשהחסימה היתה בעורק ראשי. אורח-חייו מתוח מאוד, והרגלי אכילה וחיים עמוסים. עודף משקל רב. כבר כשנתיים סובל מסכרת TYPE2 ובשנה האחרונה גם יתר לח"ד קיצוני. אושפז מספר פעמים. הייתי מבקשת שתפנו אותנו למומחה שיכול לטפל בו בסך כל הבעיות. או מרפאה מיוחדת, שתשלב הקניית הרגלים נכונים, תזונה וספורט, בשילוב עם פיקוח רפואי/תרופתי. חייבת לציין, כי הוא מטופל ע"י מומחה לב, ורופא משפחה. וזה עובד לא טוב. הוא מרגיש רע מאד. תעוקות-לב. ואנחנו חוששים להידרדרות במצבו במידה ולא יטופל כראוי. אז נשמח להכוונה בתודה מראש

30/05/2006 | 05:41 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום ותודה על פנייתך, כאשר אני שואל מטופל מה שלומו? ישנם כאלה העונים לי " אני לא יודע - אתה הרופא!" באדם עם מחלה מוכחת, גורמי סיכון אשר ממשיך לא לשמור על עצמו - הטיפול מתחיל ברצון עצמי וכוח רצון. אם אלו חסרים אף מומחה לא יכול לעזור. אנו ברמב"ם נשמח לראות אותו אם תשוחחו בינכם ותחליטו כי במאמץ משותף אתם מעוניינים לעזור לעצמכם. כל עוד אין רצון עצמי - אשר מתחיל בזריקת קופסת הסיגריות אין טעם להפנייה למרפאת מומחים. מספרנו 04-854-2720 בברכה, דר' רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים