צילום חזה מדאיג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

29/05/2006 | 16:26 | מאת: מישהי

בצילום מופיע כך גודש מרכזי קל. צל הלב מוגדל על חשבון מדורים ימניים. התעבות פרי ברונכיאלית בבסיס ריאה ימנית. הרופא משפחה טוען שזה התחלת דלקת ראות. אבל אין לי חום בכלל, ולא סימנים אחרים של דלקת ראות. מדובר בבחורה צעירה. אז מה זה יכול להיות? תודה על התשובה.

30/05/2006 | 05:36 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום ותודה על פנייתך, אם מדובר באדם צעיר יש לשלול בעיה לבבית ולכן מומלץ לעבור בדיקת קרדיולוג ולשקול בדיקת אכוקרדיוגרפיה של הלב - בדיקת אולטראסאונד פשוטה. בברכה, דר' רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים