מיפוי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/05/2006 | 08:53 | מאת: ציפי

שלום. אני בת 60 עברתי השבוע מיפוי לב והוזרק לי חומר, אינני יודעת את שמו , זה לא תליום, זה חומר שיש לו 6 שעות מחצית חיים ונאמר לי שהוא מופרש דרך המעי. אני סובלת מקוליטיס כעת ברמיסיה אבל לאחר המיפוי התחלתי לשלשל. האם ידוע שהחומר הזה עשוי לגרום לשלשול אצל חולי קוליטיס מאחר והוא מופרש דרך המעי או שהסיבה לשלשול היא אחרת . תודה

שלום ציפי, כנראה שהחומר שהוזרק לך הוא איזוטופ בשם טכנציום. אינני מכיר קשר בינו לבין החמרה בקוליטיס. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים