האם זה נמוך?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/05/2006 | 11:53 | מאת: שני

אני מטופלת מיזה חודש בנורמטין 12.5 מ"ג בגלל שבאקו לב ראו הפרעה דיאסטולית 2. מדדתי במכשיר שמודד לחץ דם במפרק ובימים האחרונים אני מרגישה עייפות/חולשה, והלחץ דם הוא: 100/65 ודופק: 56. האם זה נמוך ומה עושים?.אגב, כשנתנו לי בהתחלה נורמטין 25 מ"ג הרגשתי קוצר נשימה חמור, אז אמרו לי לקחת חצי.תודה רבה - שני.

23/05/2006 | 13:59 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שני שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, ליבך מגיב לנורמיטן באופן אשר מוריד את הדופק ולחץ הדם יותר מידי - ובהחלט כדאי להפסיק את הטיפול או לעבור לתכשיר אחר. בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים