פענוח תוצאות בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/05/2006 | 13:26 | מאת: יובל

שלום רב, אודה לכם על פענוח תוצאות הבדיקה הנ"ל. גילי 50. Average heart rate = 65 , minimum = 40 , maximum = 110. Ventricular ectopic beats totaled 45 , with 0 VE Pairs AND 0 V-Runs. SupraVentricular ectopics totaled 2 , with 0 SV-Runs. Pauses in excess of 2.1 seconds totaled 0. The number of minutes of analyzed ECG data was 1240. ST episode minutes totaled 0. ככל שתוכלו לפרט - כן ייטב. בתודה מראש,

שלום יובל, בדיקת ההולטר שלך תקינה. יש מספר קטן של פעימות מוקדמות ממקור חדרי, תופעה שכיחה מאד וברב המוחלט של המקרים ללא משמעות קלינית וללא צורך בטיפול. יש להתייחס לבדיקת ההולטר כבדיקת עזר ולפענח אותה תוך התחשבות בקליניקה ובסיבה שהביאה לביצועה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים