כף רגל נפוחה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

19/05/2006 | 19:10 | מאת: דנדונה1

אבי עבר לפניי כחודש ניתוח מעקפים בלב, בימים האחרונים התנפחה לו לגמריי כף הרגל, מהמ זה יכול לנבוע? האם זה קשור להזרקת אינסולין ? (הוא התחיל להזריק מייד ךאחר השחרור מביה"ח לאחר הניתוח), או שזה יכול לקרות כתוצאה מהניתוח ?

20/05/2006 | 09:38 | מאת: דר' רוגין

שלום רב ותודה על פנייתך, אם מדובר באותה רגל אשר ממנה נלקח הוריד לצורך ניתוח המעקפים - אזי הסיבה יכולה להיות מישנית לניקוז ורידי - אם כי אז לרוב הבצקת מופיעה מוקדם יותר. היות והיתה התערבות ניתוחית לאחרונה מומלץ לפנות לצוות אשר ניתח אשר יבדוק את הממצא. בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים