הפסקת אפיאנט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/11/2015 | 12:05 | מאת: מיקי

ד"ר קרנר שלום רב, ד"ר קרנר שלום רב, עברתי צינתור ב - 3/11/14 , ואני מטופל בכדור אחד של אפיאנט 10 מ"ג ליום + 100 מ"ג אספירין .עכשיו, אחרי שנה, אני אמור לפי המלצת הקרדיולוג להפסיק את האפיאנט. האם יש להפסיק מיידית או בהדרגתיות? האם יכולה להיווצר בעיה ע"י הפסקה מיידית? תודה מראש, מיקי

מיקי שלום, אם לדעת הקרדיולוג המטפל הגיע הזמן להפסיק את הטיפול באפיאנט, אין טעם בהפסקה הדרגתית, אלא יש פשוט להפסיק ליטול את התרופה. יש להמשיך טפול ארוך טווח באספירין. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים