הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/10/2015 | 12:31 | מאת: מלי

אודה מאד על עזרתך הערות/סיכום: קצב סינוס . APBS: שכיחים 1.6% מכלל הפעימות. VPBS:מרובים בממוצע 109 לשעה, 3.1% מכלל הפעימות, נצפו 4 זוגות.נצפו 61 קטעי ביגימיניה עד 13 שניות-7 מחזורים, נצפו 7 קטעי טריגימיניה עד 11 שניות-3 מחזורים. הפרעות הולכה : נצפו 16 פאוזות עד 2.1 שניות, נצפו 18 פעימות חסרות ע"ר SA BLOCK OR ARREST ממלץ יעוץ קרדיאלי הערות: המון תודה מלי

מלי שלום, כפי שנכתב פעמים רבות בפורום זה, אין להתייחס לתוצאה של בדיקת עזר במנותק מההקשר הקליני ומההתוויה לביצועה. עליך להתיעץ עם הרופא שמכיר את הרקע הרפואי על מנת שימליץ לך על הדרכים להמשך הברור. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים