דקירות בקצות האצבעות של יד ימין ובכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/01/2006 | 00:54 | מאת: עוד מעט בת 60

שלום אנחי בחלורה בת קרוב ל-60.פעילה ושוחה כחצי שעה יום יום. לאחרונה אני סובלת מדקירות ועקצוצים בכף יד ימין ומדיפעם בכף הרגל ימין כמו כן מהתקווצויות, כאבים בעקב ימין באים וחוזרים בנוסף אני סובלת -גם לאחרונה-מכאבים בקיבה. מה לעשות? מה לעשות עם כל הסמפטומים האלה?

11/01/2006 | 09:27 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

שלום רב, לפי תלונותיך קשה לי לדעת בוודאות שמדובר בבעיה לבבית. הסוג של הכאבים אינם מתאימים למחלת לב. אך בכל זאת אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך ולהסביר לו/ה את הכאבים. במידת הצורך הוא/היא יפנה אותך לייעוץ קרדיולוגי. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים