פענוח תשובת בדיקת CT - המשך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/04/2006 | 07:31 | מאת: חגית

שלום רב ד"ר קרנר, תודה על תשובתך המהירה והמרגיעה, רק שאני מבקשת לדעת, שוב: 1. מהו אותו "נגע ציסטי" ? 2. אילו פרטים/ממצאים קליניים חסרים לך ? 3. האם אוכל להתייעץ איתך גם בנושא שמטריד אותי, ושקשור לרפואה פנימית ? אשמח לתגובתך בהקדם. תודה מראש ושבת שלום, וגם חג שמח ! חגית

חגית שלום, נגע ציסטי הינו חלל המלא בנוזל. כפי שכתבתי הממצא בדרך כלל חסר חשיבות קלינית אם מדובר בציסטה פריקרדיאלית (בקרום הלב). כפי שנכתב פעמים רבות בפורום זה, על מנת לתת יעוץ רפואי (ולהסביר נפיחות בטנית לדוגמה), אין תחליף לאנמנזה מפורטת ובדיקה גופנית כוללת בעקבותיה ניתן להמליץ על בדיקות העזר הרלוונטיות שיעזרו להגיע לפתרון הבעייה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים