svt

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/04/2006 | 11:11 | מאת: תמי

אני בת 35 וסובלת מזה 7 שנים גם מהתופעה אני ממש יכולה להבין את אמך כל כמה זמן אמך מקבלת את ההתקף?

02/04/2006 | 11:55 | מאת: בת מודאגת

ואוו, את ממש צעירה בשביל זה לא? (האמת אין לי מושג אם זה קשור לגיל או לא.) אמא שלי מקבלת את זה לפעמים פעם בשנה, לפעמים פעם בחצי שנה. בפעם האחרונה ההפרש היה רק חודשיים פחות או יותר.

02/04/2006 | 12:33 | מאת: תמי

תראי קודם כל תסבירי לה ותרגיעי אותה שמסוכן זה לא!! זאת אומרת חיים עם זה לגבי צריבה אני מבינה אותה כי גם אני פוחדת יש לי ילדים בבית ,ועצם העובדה שיגעו לי בלה בגילי מחירידה אותי אז אני בטראומות כשזה קורה וגם בעלי פוחד מה לעשות יש אנשים עם דברים יותר גרועים, בכל אופן אני מקבלת כדור בשם דרלים 3 פעמים ביום שהקרדיולוג רשם לי התחלתח כחודשיים לקחת נקווה במידה ולא יהיה ברירה נלך על צריבה אולי בגיל יותר מאוחר, תגידי את יודעת מה בדיוק היא מרגישה כשזה קורה??

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים