שריר הלב עובד ב- 20%

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

15/05/2010 | 16:28 | מאת: מלכה

גיסתי מאושפזת מזה שבוע אחרי התקף לב שגרם לנזק חמור בשריר הלב,נמצאה סתימה בשלושה עורקים,סוכרתית-מטופלת בתרופה,לחץ דם,בעברה החלפת שני מסתמים ומקבלת קבוע קומדין,האים שריר לב פגוע 80% יכול להשתקם?

מלכה שלום, הנזק הנגרם לשריר הלב בעקבות אוטם ברובו בלתי הפיך, בעיקר אם לא חודשה זרימת הדם לאזור הנפגע במהירות. לעיתים ישנו שיפור מסויים עם טיפול תרופתי, באזור שלא נפגע באופן בלתי הפיך סביב האוטם. תודה על פנייתך לפורום

13/06/2010 | 14:45 | מאת: שירן

עבר התקף לב והלב שלו עובד כרגע על 25-30%. מעוניינים להעביראותו לאחר כחודשיים שאין התקדמות מלבד הזזת הגוף ודיבור מעט למרות החור שיש לו בגרון לשם המכונה שמפריעה לו לשיקום . האם המצב תקין?האם תריך להתעקש שישאר בבית החולים?האם יש טיפול אחר שניתן לעשות? אנחנו רואים שיפור קטנטן במאית האחוז בכל יופ. מה ניתן לעשות?

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים