שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/01/2006 | 12:23 | מאת: איתן

שלום אני בן 31 . אבי נפטר שנה שעברה מדום לב בגיל 57 . אני עשיתי בדיקות דם ואקו לב וארוגומטריה וגם בדיקת Homocystein והכל יצא תקין בחודש האחרון אולי בגלל שהתקרב מועד השנה לפטירת אבי נהיו לי חרדות שהתבטאו בדופק מהיר ובהלה לעתים מה שאף פעם לא קרה לי והרופאה נתנה לי חצי כדור רסיטל . בהתחלה היו לי כל מיני תופעות לוואי של הכדור והם עברו אך הוא עדיין לא משפיע בצורה מלאה (אני לוקח רק 3 שבועות) ואני יודע שהוא משפיע לתקופה ארוכה אך לפעמים אני מרגיש כאבים קלים בחזה אולי מבהלה עדיין לא יודע בדיוק. שאלתי האם אני צריך לחזור על הבדיקות שוב ? האם יכול להיות שהחרדות שהיו לי פגעו איכשהו בלב ובגלל זה הכאבים לפעמים? או אם עשיתי את הבדיקות לפני חצי שנה אז אני יכול להיות רגוע ולחכות שהכדור יעשה את שלו? תודה

09/01/2006 | 10:35 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

לאיתן שלום רב, לפי גילך הצעיר ובדיקות התקופתיות שעברת לפני כחצי שנה, אני חושב שאין לך שום מקום לדאגה. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

09/01/2006 | 15:04 | מאת: איתן

תודה על תשובתך קראתי בפורום אחר שארוגומטריה זה לא מספיק ואם רוצים לדעת בטוח צריך לעשות ארגומטרעה מקסימלית האם אני צריך לעשות את זה ומה ההבדל ? תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים