דן"ח מיפוי טליום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/01/2006 | 09:59 | מאת: פנחס וקסלר

ד"ר נכבד אני עושק בספורט(טניסץחדר קושר...)עוד לפני מספר שנים היתי מרגיש בתחילת המאמץ רגישות באזור החזה .לאחרונה סוף סוף עברתי בדיקות במאמץ.דו"ח מיפוי:טליום סיכום:ירידה משמעותית בפרפוזיה במאמץ עם פרפוזינ טובה במנוחה באפקס,בקיר אנטרוספטלי וספטוםץ בדיקת מאמץ(אקג) לבצוע מפוי טליום: סיכום הבדיקה:כושר גופני :תקין כאבי חזה:אין שינוים איסכמים בדופן:סרעפתי צדדי:אין קדמי:אין קדמיוסערפטי:אין תגובה היפטנסיבית למאמץ:אין הפרעות קצב במאמץ :יש apbs האם עד הבירור הרפואי אני יכול להמשיך בפעילות כמו קודם?

09/01/2006 | 10:31 | מאת: ד"ר גרוברג

לפנחס שלום רב, התלונות של לחץ בחזה בזמן מאמץ ותוצאות המיפוי לא תקינים. לאור התוצאות אני ממליץ יעוץ קרדיולוגי בהקדם. עד אז אני ממליץ לא לבצע פעילות פיזית לא מבוקרת. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים