דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/08/2009 | 19:13 | מאת: לילך

שלום רב, כבר תקופה ארוכה אני חשה בדופק מהיר שגורם לי לחולשה כללית, תשישות, זרמים בגוף בזמן שיש לי דופק מהיר ולתחושה של עילפון אך יש לציין שלא היגעתי לאיבוד הכרה. בלוטת התריס שלי תקינה. בתקופת ההריון סבלתי גם מדופק מהיר יותר מהנורמה וכך זה נשאר והחמיר גם לאחר הלידה ( ילדתי לפני 6 חודשים). אשמח אם תוכל לייעץ לי איזה בדיקות עליי לעשות ואיזה שיטות טיפול אתה ממליץ. בתודה מראש, לילך

שלום לילך, צריך לוודא בבדיקת הולטר שאין מדובר בהפרעת קצב. במקרה כזה אין צורך בטיפול ספציפי בתנאי שהלב מתפקד באופן תקין ואין מחלת לב (ניתן לבדוק בבדיקת אקו לב פשוטה) תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים