כאבי גב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/07/2009 | 15:58 | מאת: ס'

יש לי סוכרת לא מאוזנת מ-2003, בנוסף 3 התקפי לב ו-3 צנתורים,בשנה האחרונה. לאחרונה כאבי גב ורגל שמאל נרדמת בזמן צעדה. עשיתי צילום עמוד שידרה התשובה: "הפרעות,עד כמה שניתן לדון", "הודגמו עקמת ושינויים ניווניים גסים". הרופא המשפחתי יראה אותי רק בעוד שבוע אני במתח. מה זה אומר? תודה רבה!

שלום לך, לפי התאור, לא נראה כי הבעיה הגורמת לנימול מקורה בלב. אנא פנה לפורום הדן בהפרעות תחושה ואורטופדיה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים