שלום רב,

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

19/07/2009 | 23:24 | מאת: שלום

אני בן 51 אחרי צינתור שני שנעשה באפריל 2009. מאז הצנתור השני יש לי מידיי פעם כאבים לא מוסברים באיזור הצנתור - מכיוון החזה. הייתי בבדיקה אצל קרדיולוג ששאל היכן כואב האיזור וטען שאין קשר בין הדברים, איזה בדיקה תמליץ לי לעשות ולהיות רגוע ושלו שזה אכן התשובה הנכונה של הקרדיולוג. אודה על תשובתך , שלום

שלום לך, כאבים בחזה לאחר צנתור דורשים המשך ברור, ודרושה אינפורמציה נוספת כדי להתחקות אחר מקור הכאב. הצינתור לכשעצמו, גם אם הושתל סטנט, אינו גורם לכאבים באזור הלב. הכאבים נובעים כתוצאה מאספקת דם לא מספקת ללב עקב היצרות בעורקים הכלילייים המספקים את הדם לשריר הלב. יהיה זה יומרני מצידי להרגיע אותך דרך האינטרנט אחרי שנבדקת אצל הקרדיולוג שבדק אותך ומכיר את הסיפור הקליני. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים