חולון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/07/2009 | 13:43 | מאת: להב צביקה

שלום דר ארתור Q10 הוא הפתרון לכאבי שרירים , בעיקר ברגלים ועייפות , על פי 1- יצרני המוצר 2- רופא קופח שהמליץ לי 3- על פי נסיוני לאחר נטילת הכפסולה . מה דעתך ? ?? בכבוד רב ובברכה להב צביקה 0525250957

צביקה שלום, למרות שנטילה של תרופות מקבוצת הסטטינים מורידות את רמת ה Q10, אינני מכיר עבודות מדעיות המראות כי נטילת תוספים תורמת להפחתת תופעות הלוואי מסטטינים. תודה על פנייתך לפורום

19/07/2009 | 15:13 | מאת: צביקה

שלום דר ארתור . פרופ פרקלין רוזנפלט , חוקר שנים רבות את Q10, הביא ממצאים בוועדה של חברת סולגר בבר אילן . הפרופסור פרנקלין , אוסטרלי מנתח לב חקר את יעילות Q10 גם בחולי לב כרונים . ערך הרבה מחקרים בנושא , כדאי לבדוק את מחקריו . אני ביקשתי וקיבלתי הרבה חומר על המחקרים מחברת סולגר ! אני בטוח שהם ישמחו לשלוח לך חומר בנושא . ראה עוד באתר כללית דר מוטי לוי הרופא הראשי של כללית רפואה משלימה . ראה מאמר של " חברת דרך חיים " על Q10 באינטרנט . אני שוב מדגיש ומוכן להצטרף למחקר של השפעת Q10 על נוטלי הסטטנים . אני מרגיש מעולה , מלא מרץ ואנרגיה כתוצאה מנטילת 120 מג Q10 כול בוקר ! בהצלחה בתודה ובברכה צביקה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים