הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/01/2009 | 10:56 | מאת: אמיר

רציתי לדעת מה התשובה אומרת... חייל בן 23 עם התקף חדה לפני חודש קצב בסיסי סינוס בין 53 ל-131 לדקה ממוצע 76 לדקה.נצפו dropped beats בודדים וקצרים. לא נצפו טכיאריתמיות, ברדיאתמיות או הפרעות הולכה.

אמיר שלום, למרות שפורום זה אינו דן בהפרעות קצב, והתלונה לא ברורה, תשובת ההולטר אינה מרמזת על בעייה והבדיקה בגדר הנורמה. יש להתייחס לבדיקת ההולטר כבדיקת עזר בלבד ולא במנותק מההקשר הקליני. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים