עבודת מחקר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/01/2009 | 12:44 | מאת: אושרת

שלום אני תלמידת בית ספר אורט הורוביץ כרמיאל שעושה עבודת גמר במדעי הבריאות והרפואה בהיקף 5 יחידות הייתי רוצה לראיין אותך ולשאול אותך מספר שאלות בנוגע לקרדיאולוגיה אשמח אם תשאיר לי איימל או שתיכנס לשלי ואני יוכל לראיין אותך או דרך האיימל או דרך טלפון או פגישה איך שנוח לך תודה רבה מראש..:-)

אשרת שלום, תוכלי לפנות אלי במייל [email protected] ואתן לך את מספר הטלפון שלי. נא צמצמי את מספר השאלות לכ 10 דקות. בהצלחה בעבודה.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים