אקו דופלר לאבי בן ה- 75

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/01/2009 | 19:55 | מאת: ריקה

שלום שאלתי לגבי ממצא: הודגמה אי ספיקת מיטראלית וטריקוספידלית מיזערית עם מפל לחצים בן 27 ממ"ר על פני המסתם הטריקוספידלי, הממצא מתאים ללחץ ריאתי מוערך של 35 ממ"ר.

ריקה שלום, ממצאים אלה תקינים, ואין להם שום השפעה קלינית שלילית. תודה על פנייתך לפורום

10/01/2009 | 12:58 | מאת: ריקה

ד"ר קרנר תודה על תשובתך ובעיקר תשובתך המהירה שאלתי באה על רקע פרפורי לב פתאומיים שאבי קיבל ואושפז ללילה אחד בבי"ח, רצינו לדעת על רקע מה יכול להגרם מצב כגון זה. תודה ריקה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים