פחד על הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

21/12/2006 | 17:36 | מאת: מתן

שלום. אני אדם בן 18 וחצי. אני חושב שיש לי משהו בלב. יש לי מדי פעם לחצים בחזה, דקירות באזור החזה השמאלי, דפיקות לב מהירות לפעמים וכאבים שבאים בגלים על אזור החזה. רציתי לשאול מה כדי לי לעשות והאם זה יכול להיות מסוכן. תודה.

21/12/2006 | 17:37 | מאת: מתן

שכחתי להזכיר שאין לי במשפחה מחלה תורשתית שקשורה ללב.

שלום מתן, כדאי להיבדק אצל רופא המשפחה שייתרשם מאופי התלונות. באמצעות בדיקה גופנית ובדיקות עזר פשוטות כגון אק'ג ניתן לשלול את מרבית מחלות הלב המסכנות בחורים צעירים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים